Ekstruoitu siipikarjanrehu lihantuotantoon 50 päivästä teurastukseen
(rehunkäyttö: 200 g/pää päivässä)
KOOSTUMUS: Vehnä, täysrasvainen soija, liha- ja luujauho, kalajauho, auringonkukkaöljy
VITAMIINIKOMPLEKSI: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H
Mineraalikompleksi: rauta, kupari, mangaani, jodi, seleeni
Jauhettu, ekstruoitu rehu, joka on viimeinen vaihe nuorten broilereiden ja muiden liharotujen ruokinnassa 50 päivästä teurastukseen. Se on täydellinen rehu, ja sitä voidaan käyttää myös osana seosta, edellyttäen, että lämpökäsittelyä ei ole.
Millet on yksi vanhimmista viljellyistä kasveista Euraasiassa. Milletiä alettiin viljellä noin 7000 vuotta sitten, ja se on arvokas viljakasvi. Viljaa (jota kutsutaan milleteksi) käytetään keittojen, murojen ja muiden kulinaaristen tuotteiden valmistamiseen; se on arvokasta rehua siipikarjalle. Kasvukausi on 60–120 päivää. Kasvi on lämpöä rakastava ja kestävä kuivuudelle sekä maaperän suolaantumiselle, mutta se ei kestä happamia maita. Saanto on 1417 sentneriä hehtaarilta. Olkea ja vihreää massaa käytetään karjan rehuna. Venäjällä sitä viljellään pääasiassa Volgan ja Keski Mustan maan alueen kuivilla alueilla. Virtuaalisesti gluteeniton, joten sitä voidaan suositella keliakiaa sairastaville, joka on synnynnäinen sairaus, joka johtuu proteiini-intoleranssista joihinkin viljakasveihin. Millet stimuloi veren muodostumista. Millet-puuroa suositellaan hypertensioon ja sydän- ja verisuonisairauksiin.
Anisensiemenet - mauste, joka tuotiin Eurooppaan varhaisella keskiajalla ja sai nopeasti suosiota ruoanlaitossa. Papit ja parantajat muinaisissa sivilisaatioissa arvostivat aniksen siemeniä - joiden parantavia ominaisuuksia kutsuttiin joskus ihmeiksi. Ruoanlaitossa käytetään aniksen kaikkia osia kaikissa mahdollisissa muodoissa. Anisensiemeniä lisätään marinadiin antamaan sille kirkasta makua. Jos sekoitat niitä laakerinlehtien ja kanelin kanssa, saat erinomaisen kotitekoisen mausteen kylmille liharuuille.
Proteiinit (g / 100g): 18,0
Rasvat (g / 100g): 16,0
Hiilihydraatit (g / 100g): 35,0
Energiarvo (kcal / 100g): 360,0
Se on viljakasvi. Kypsyy, on vastustuskykyinen monille sienitaudeille, vaatimaton. Korva on suojattu lialta, ei menetä kerättyä kosteutta, ja se on suojattu tuholaisilta. Se sisältää runsaasti proteiinia, vähän kaloreita ja useimpia korvaamattomia aminohappoja. Se sisältää myös muita vitamiineja sekä erilaisia makro- ja mikro ravinteita. Siitä voidaan valmistaa monia erilaisia ruokia, kuten leipää, puuroa, keittoja, keksejä, kastikkeita ja kermaja, lisukkeita kalalle, lihalle ja jälkiruoille.